Toekomstig

Vosselaar - Residentie De Vos

Eigenaarsstraat 10-12,2350 Vosselaar

Appartementen
In aanvraag
op aanvraag

In het centrum van Vosselaar hebben we een nieuw project in voorbereiding. De centrale ligging zal 13 appartementen huisvesten.

Midden in het centrum van Vosselaar realiseren wij voor u “Woonproject De Vos” op wandelafstand van winkels en uiterst interessant gelegen t.o.v. belangrijke invalswegen en openbaar vervoer.

Het nieuwbouwproject bevat 13 BEN-appartementen gelegen in een private omgeving. Elk appartement heeft zijn eigen ondergrondse staanplaats en garage en beschikt over een privé leeftuin of terras. Achteraan de gebouwen bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenstalling.

's Morgens joggen doe je op de Konijnenberg, waarna je via de vlotte verbinding naar belangrijke uitvalswegen in no-time op je werk bent. 's Avonds de kids ophalen doe je aan de basisschool op vijf minuutjes wandelen van huis waarna jullie nog langs de slager of de supermarkt wandelen. Daarna kan je zorgeloos thuiskomen, want de poetsvrouw die je 's morgens via de digitale hulp-app regelde maakte het huis weer spic en span. 

Woonproject De Vos, dat is goed wonen.

 

Het vergunningstraject is lopende. 3D-beelden zijn steeds illustratief en niet-bindend.

 

icon

Bijna energie neutraal

icon

Scholen, winkels, sport op wandelafstand

icon

Zeer centraal gelegen

icon
Vosselaar - Residentie De Vos

Eigenaarsstraat 10-12
2350 Vosselaar
België

icon
Openbaar vervoer
icon
Winkels
icon
Station
icon
Stad
icon
Restaurant
icon
KMO-zone, industriële ligging

Wenst u meer info over dit project?

Privacy policy
Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.

“Ontzorgd worden is een enorme meerwaarde.” Bedrijfsunit op maat voor KTN Belgium in Wijnegem