Nieuws!

Jeni Real Estate ontwikkelt ruimte voor sterrenchef Roger van Damme

Roger van Damme is een icoon in de Belgische culinaire wereld en bekend als sterrenchef van Het Gebaar in Antwerpen. Hij is een geweldige chef-patissier en ontwikkelde door de jaren heen ook een zeer hoogstaand hartig repertoire. Daarnaast komt hij als televisiegezicht bijna elke huiskamer binnen om zijn passie voor gastronomie te delen. 

Roger van Damme heeft de gave om smaken, texturen en kleuren meesterlijk samen te brengen. Combineer dat met zijn oog voor detail en je weet dat een culinaire ervaring bij hem onvergetelijk zal zijn.

Jeni Real Estate voelt zich dan ook vereerd dat Roger van Damme bij hen kwam aankloppen om zijn nieuwste project; een ‘culinaire academie’ mee te realiseren. Het gaat om een unit van 347 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, op Bedrijvenpark de Zwaan in Schoten. De werken zijn volop bezig en de casco oplevering staat gepland voor september 2024. Daarna zal in-house interieurarchitect Tamara Vermeersch ook het hele interieur voorzien. 

Roger van Damme: “Ik passeer al jaren bijna dagelijks voorbij de voormalige Struik Foods site in Schoten. Die lag er lang verlaten bij maar plots vernam ik van een ex-medewerker dat Jeni Real Estate de site zou herontwikkelen tot een groot bedrijvenpark. Hij werkte al samen met Jeni en was daar heel tevreden over. Daarop besloot ik me verder te informeren.”

 

Culinaire academie

“Toen ik de plannen en renders van Bedrijvenpark De Zwaan zag, was ik meteen verkocht. Ik heb al veel mooie projecten in mijn leven gerealiseerd. Een culinaire academie - een plek om opleidingen en demo’s te geven - is al jaren mijn grote droom die ik heel graag nog wil verwezenlijken. Ik zag dat meteen voor mij op Bedrijvenpark de Zwaan.”

Een locatie die kwaliteit en professionaliteit uitstraalt

“Bedrijvenpark de Zwaan is immers geen gewoon bedrijvenpark. Het is echt van een heel andere orde. Het heeft een grote plus in gebruikte materialen, afwerking, parkmanagement, enzovoort. In mijn eigen werk primeert kwaliteit in alles wat ik doe. Ik sta bekend voor hoogstaande culinaire ervaringen op een knappe locatie. Mijn restaurant ‘Het Gebaar’ in Antwerpen is bijvoorbeeld een prachtig authentiek gerenoveerd pand middenin de botanische tuin van Antwerpen. Ook voor mijn culinaire academie wil ik een locatie die kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. Dat was voor mij een vereiste en dat vond ik hier in Bedrijvenpark De Zwaan.” 

Lid van de familie

“Jeni Real Estate hanteert strenge kwaliteitseisen voor al hun projecten. Bovendien verliep het hele koopproces bijzonder vlot en voelde ik me zeer op mijn gemak. Het team was steeds op alles voorbereid en leverde bij elke stap in het proces kwaliteit. Kristof is een zeer goede manager en Tamara is bijzonder goed in haar werk als interieurarchitect. Zij is niet snel tevreden en zoekt steeds verder. Dat heb ik ook en dus vind ik het zeer fijn en relaxed om met zo iemand samen te werken. Dat geeft vertrouwen. Ik voel me op een of andere manier echt lid van de Jeni-familie.”

“Ik ben niet de gemakkelijkste mens. Ik ben niet snel tevreden. Maar als ik het wel ben, dan ben ik ook de eerste om er veel over te praten. Bij deze dus. Ik kijk er echt naar uit om mijn culinaire academie hier te verwezenlijken en ben bijzonder blij met Jeni Real Estate als partner bij het realiseren van dit project.”

 

Afbeelding met wolk, buitenshuis, hemel, boom

Automatisch gegenereerde beschrijving

Vooruitgang van de werken

 

Net zoals Roger van Damme op zoek naar bedrijfsruimte op maat van uw organisatie? In Schoten hebben wij op Bedrijvenpark De Zwaan bedrijfsunits en gebouwen op maat te koop en te huur in combinatie met kantoor en/of showroom. Bekijk alvast de beschikbare gebouwen en mogelijkheden via www.jeni.be en aarzel niet om ons te contacteren via 014 60 92 32. 

 

Bedrijvenpark De Zwaan

https://jeni.be/ondernemen/schoten-units-bedrijvenpark-de-zwaan

https://jeni.be/ondernemen/schoten-bts-bedrijvenpark-de-zwaan

 

Roger van Damme

Het Gebaar: lunch en dessert
Tel. +32 32 32 37 10

info@rogervandamme.com
www.hetgebaar.be

 

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?