Welkom bij Jeni Real Estate

 

Jeni Real Estate ontwikkelt en herontwikkelt op duurzame wijze bedrijfsmatig en residentieel vastgoed. Gaande van bedrijventerreinen, bedrijfsgebouwen, kmo-parken en nieuwbouwappartementen of -woningen.

Met een team van meerwaarde gedreven experten en een persoonlijke aanpak creëren en realiseren we op maat van onze klanten ruimte om te ondernemen, ruimte om te leven.  

 

Het realiseren van bedrijventerreinen staat gelijk aan het optrekken van kwalitatieve gebouwen op geschikte locaties en dit in samenspraak met architect, gemeente en aannemers. Wij werken steeds vanuit het oogpunt op het creëren van meerwaarde. Een goede investering is waar het om draait. Jeni Real Estate staat garant voor uitstraling, kwaliteit en inspraak.

Het aankopen van een bedrijfsgebouw is voor u als ondernemer een belangrijke mijlpaal waarbij wij u graag begeleiden. Indien  u op zoek bent naar een nieuwe locatie, kunt u ons steeds contacteren om de mogelijkheden te bekijken.

Wij coördineren de werkzaamheden tot het opleveren van een casco gebouw en indien gewenst verzorgen wij eveneens de totale inrichting in samenspraak met u en onze interieurarchitecte. Indien uw voorkeur uitgaat naar een huurpand, zijn ook hier mogelijkheden die we graag met u bekijken.

Ons team van specialisten en gedreven medewerkers staat klaar om uw bouwdromen te realiseren!