Adres

Lilsedijk 19, Beerse

 

Beschrijving

Jeni Real Estate ontwikkelt het bedrijvenpark Beerseheide op de voormalige terreinen van Suez. Deze terreinen zijn door Jeni Real Estate verworven in 2015. Truckland, Suez en Transport Goyvaerts zijn reeds gevestigd op bedrijvenpark Beerseheide.

Het bedrijvenpark is goed gelegen nabij de op -en afrit van de E34 en situeert zich strategisch op de as Turnhout-Eindhoven. Het bedrijvenpark is onderdeel van industriezone Beerse-Zuid.

Bedrijvenpark Beerseheide heeft een oppervlakte van 45.000m². Op het park wordt een bedrijfsverzamelgebouw van 13 units opgetrokken. Deze kwalitief hoogstaande units hebben een oppervlakte van 144m² tot 432m². Tevens zijn er gronden te koop waarop Jeni Real Estate voor u een gebouw op maat kan ontwerpen. Er zijn zowel terreinen met zichtlocatie beschikbaar als locaties op het park zelf.

Jeni Real Estate coördineert voor u de werkzaamheden van het begin tot het einde en staat u bij in het nemen van de juiste beslissing. Indien u nog een stap verder wenst te gaan, verzorgen wij de totaalinrichting van uw project in samenspraak met onze interieurarchitecte.  

 

Locatie op Google Maps

Oppervlakte: 435m²

Download gedetailleerde plannen Unit 02

Oppervlakte: 288m²

Download gedetailleerde plannen Unit 03

Oppervlakte: 240m²

Download gedetailleerde plannen Unit 07

Oppervlakte: 237m²

Download gedetailleerde plannen Unit 08

Oppervlakte: 241m²

Download gedetailleerde plannen Unit 09

Oppervlakte: 232m²

Download gedetailleerde plannen Unit 10

Oppervlakte: 237m²

Download gedetailleerde plannen Unit 11

Oppervlakte: 237m²

Download gedetailleerde plannen Unit 12

Oppervlakte: 237m²

Download gedetailleerde plannen Unit 13

Oppervlakte: m²

Op bedrijvenpark Beerseheide zijn er tal van mogelijkheden om een bedrijfsgebouw op maat te bouwen.  Er zijn zowel gronden met zichtlocatie beschikbaar als locaties op het park zelf.

Jeni Real Estate coördineert voor u de werkzaamheden van het begin tot het einde en staat u bij in het nemen van de juiste beslissing. Wij leveren u een casco gebouw op. Indien u nog een stap verder wenst te gaan, verzorgen wij de totaalinrichting van uw project en dit in samenspraak met onze interieurarchitecte.  

Kortom, deze terreinen bieden talloze mogelijkheden.