Ontdek Bedrijvenpark Beerseheide

Ontdek Bedrijvenpark Beerseheide via video

Adres

Lilsedijk 19, Beerse

 

Beschrijving

Uw gebouw op maat op bedrijvenpark Beerseheide! 

Er zijn gronden te koop waarop Jeni Real Estate voor u een gebouw op maat kan ontwerpen. Er zijn zowel terreinen met zichtlocatie beschikbaar als locaties op het park zelf. De ruimtes zijn ideaal voor productie en/of opslag met ondersteunend kantoren en/of showroom.  

Jeni Real Estate ontwikkelt het bedrijvenpark Beerseheide op de voormalige terreinen van Suez. Deze terreinen zijn door Jeni Real Estate verworven in 2015. Truckland, Suez en Transport Goyvaerts zijn reeds gevestigd op bedrijvenpark Beerseheide. 

Het bedrijvenpark is goed gelegen nabij de op -en afrit van de E34 en situeert zich strategisch op de as Turnhout-Eindhoven. Het bedrijvenpark is onderdeel van industriezone Beerse-Zuid.

Bedrijvenpark Beerseheide heeft een oppervlakte van 45.000m². De 13 kwalitatief hoogstaande bedrijfsunits zijn uitverkocht.

Jeni Real Estate coördineert voor u de werkzaamheden van het begin tot het einde en staat u bij in het nemen van de juiste beslissing. Indien u nog een stap verder wenst te gaan, verzorgen wij de totaalinrichting van uw project in samenspraak met onze interieurarchitecte.  

 

Locatie op Google Maps

Oppervlakte: m²

Op bedrijvenpark Beerseheide zijn er tal van mogelijkheden om een bedrijfsgebouw op maat te bouwen.  Er zijn zowel gronden met zichtlocatie beschikbaar als locaties op het park zelf.

Jeni Real Estate coördineert voor u de werkzaamheden van het begin tot het einde en staat u bij in het nemen van de juiste beslissing. Wij leveren u een casco gebouw op. Indien u nog een stap verder wenst te gaan, verzorgen wij de totaalinrichting van uw project en dit in samenspraak met onze interieurarchitecte.  

Kortom, deze terreinen bieden talloze mogelijkheden.

 

 

Bekijkt u graag de gedetailleerde plannen van dit project? Vul het formulier in en bekijk ze meteen:
Jeni mag mij contacteren ivm dit project