De Panne - residentie Mazaron

Adres

Zeelaan 15, De Panne

 

Beschrijving

In het hartje van de Panne en op wandelafstand van de zee is dit kleinschalig nieuwbouwproject gelegen. Het gebouw bestaat uit 8 appartementen van 80m² tot 126m² met ruime woonkamers en 2 of 3 slaapkamers.

Er is nog 1 duplex beschikbaar dewelke een aangename woonindeling heeft en  een zonovergoten terras. Dit appartement is uitgerust met een volledig ingerichte keuken en badkamer, individuele centrale verwarming op aardgas, berging en gemeenschappelijke fietsberging.

Het is een traditionele bouwconstructie met een hoogwaardige afwerking. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en instapklaar

 

 

Locatie op Google Maps

Oppervlakte: 118m²

Download gedetailleerde plannen Duplex 03.01

Grote duplex op de 3de en 4de verdieping met een oppervlakte van 118m². Het appartement is bereikbaar met de lift en beschikt over een ruime leefruimte, 1 badkamer voorzien van ligbad en douche, 2 aparte toiletten, 2 ruime slaapkamers, een dressing / slaapkamer, veel bergruimte en een terras met tuinberging. Elk appartement heeft toegang tot een gemeenschappelijk (fietsen-)berging op het gelijkvloers.

 

 

Download lastenboek ter info