De Panne - Residentie Mazaron

Adres

Zeelaan 15, De Panne

 

Beschrijving

Jeni Real Estate ontwikkelde samen met Berg-Invest dit kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in het hartje van De Panne en bestaande uit 8 riante appartementen van 80m² tot 126m² met ruime woonkamers en 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen genieten van een aangename woonindeling, brede zonovergoten terrassen, tuintjes op het gelijkvloers, ingerichte keuken en badkamer, individuele centrale verwarming op aardgas, berging en fietsberging.

Het is een traditionele bouwconstructie met een hoogwaardige afwerking

 

 

Locatie op Google Maps

Oppervlakte: 118m²

Download PDF documenten over Duplex 03.01

Grote duplex op de 3de en 4de verdieping met een oppervlakte van 118m². Het appartement is bereikbaar met de lift en beschikt over een ruime leefruimte, 1 badkamer voorzien van ligbad en douche, 2 aparte toiletten, 2 ruime slaapkamers, een dressing / slaapkamer, veel bergruimte en een terras met tuinberging. Elk appartement heeft toegang tot een gemeenschappelijk (fietsen-)berging op het gelijkvloers.

 

Oppervlakte: 122m²

Download PDF documenten over Duplex 03.02

Grote duplex op de 3de en 4de verdieping met een oppervlakte van 122m². Het appartement is bereikbaar met de lift en beschikt over een ruime leefruimte, 2 badkamers, 1 apart toilet, 2 ruime slaapkamers, veel bergruimte en een terras met tuinberging. Elk appartement heeft toegang tot een gemeenschappelijk (fiets-)berging op het gelijkvloers.

 

Download lastenboek ter info