De Panne - Residentie Mazaron

Adres

Zeelaan 15, De Panne

 

Beschrijving

Jeni Real Estate ontwikkelde samen met Berg-Invest dit kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in het hartje van De Panne en bestaande uit 8 riante appartementen van 80m² tot 126m² met ruime woonkamers en 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen genieten van een aangename woonindeling, brede zonovergoten terrassen, tuintjes op het gelijkvloers, ingerichte keuken en badkamer, individuele centrale verwarming op aardgas, berging en fietsberging.

Het is een traditionele bouwconstructie met een hoogwaardige afwerking naar wensen en in overleg met de klant.

 

 

Locatie op Google Maps

Oppervlakte: m²

Download PDF documenten over Duplex 3e verd 1

Grote duplex op de 3e en 4e verdieping van 118m², bereikbaar met lift en met een ruime leefruimte, 2 badkamers, 2 aparte toiletten, 2 ruime slaapkamers, een dressing / slaapkamer, veel bergruimte en een terras met tuinberging. Elk appartement heeft toegang tot een gemeenschappelijk (fiets-)berging op het gelijkvloers.

 

Oppervlakte: m²

Download PDF documenten over Duplex 3e verd 2

Grote duplex op de 3e en 4e verdieping van 122m², bereikbaar met lift en met een ruime leefruimte, 2 badkamers, 2 aparte toiletten, 2 ruime slaapkamers, een dressing / slaapkamer, veel bergruimte en een terras met tuinberging. Elk appartement heeft toegang tot een gemeenschappelijk (fiets-)berging op het gelijkvloers.

 

Download lastenboek ter info