Vosselaar - dr. Boon


"IOK plaatst 300 extra ondergrondse afvalcontainers, waarvan eerste op parkresidentie Dr. Boon"

Adres

Bolk 11, Vosselaar

 

Beschrijving

In samenwerking met Domestic Woonprojecten realiseert Jeni Real Estate het gloednieuwe project " Parkresidentie Dr. Boon " op een schitterende toplocatie in het hartje van Vosselaar.

De kern van Vosselaar staat gekend voor zijn marktplein "De Cingel" met zijn leuke restaurants, cafe's en cultureel centrum alsook de Onze Lieve Vrouwe Kerk die dateert uit de twaalfde eeuw. Tevens ligt het gemeentehuis en het natuurgebied " De Konijnenberg" op een boogscheut van de project locatie.

De perfecte combinatie van deze centrumlocatie met het vele groen van de directe omgeving, de mooie zichten op de parktuin en over het plein met oude bomen, maken van dit woonproject een unieke en slimme investering.

Parkresidentie Dr. Boon bestaat uit 2 vrijstaande gebouwen die in een aangelegde parktuin van ca 6.500m² worden ingepland.

Er is gekozen voor de typische landelijke en tijdloze architectuur om het geheel mooi in te passen in de dorpskern.

In totaal worden 58 woongelegenheden voorzien in het project waarvan 35 in Gebouw A langs de Bolk en 23 appartementen in Gebouw B gepositioneerd in het midden van het park.

Alle wooneenheden worden volledig afgewerkt opgeleverd volgens een lastenboek en zijn voorzien van 1,2 of 3 slaapkamers.

Voor de wagens en fietsen is er een ondergrondse parkeergarage met enkele of dubbele parkings, garageboxen en bergingen.

Tevens zijn er fietsenparkings voorzien voor de 2 en 3 slaapkamer appartementen.

 

 

Locatie op Google Maps

Inplantingsplan

Kelderplan

Oppervlakte: 207m²

Download gedetailleerde plannen Appartement A.3.3
  • Verkoopsplan A.3.3 (Vul onderstaand formulier in voor download)
Download lastenboek in PDF
Bekijkt u graag de gedetailleerde plannen van dit project? Vul het formulier in en bekijk ze meteen:
Jeni mag mij contacteren ivm dit project