Realisaties

Vosselaar - Woonproject Het Laar

Bolk 90,2350 Vosselaar

Woningen
Opgeleverd
op aanvraag

Midden in het centrum van Vosselaar realiseren wij voor u “Woonerf Het Laar” op wandelafstand van winkels en uiterst interessant gelegen t.o.v. belangrijke invalswegen en openbaar vervoer.

“Woonerf Het Laar” bevat 12 BEN-woningen gelegen in een private omgeving met elk hun eigen carport of garage en privé-tuin. De nieuwbouwwoningen zijn uitstekend gelegen nabij alle voorzieningen die u zich maar kan wensen. 

's Morgens joggen doe je op de Konijnenberg, waarna je via de vlotte verbinding naar belangrijke uitvalswegen in no-time op je werk bent. 's Avonds de kids ophalen doe je aan de basisschool op vijf minuutjes wandelen van huis waarna jullie nog langs de slager of de supermarkt wandelen. Daarna kan je zorgeloos thuiskomen!

Woonproject Het Laar, da's jouw ideale thuisbasis in Vosselaar.

icon

Nabij allerlei voorzieningen

icon

Nabij park

icon

Zeer centraal gelegen

icon
Vosselaar - Woonproject Het Laar

Bolk 90
2350 Vosselaar
België

icon
Openbaar vervoer
icon
Winkels
icon
Station
icon
Stad
icon
Restaurant
icon
KMO-zone, industriële ligging

Bekijk de brochure

Leer woonproject Het Laar alvast kennen door een kijkje te nemen in onze brochure. We vertellen er alles over de ligging en de omgeving van het project en de samenstelling van de woningen. 

Wenst u meer info over dit project?

Privacy policy
Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.

“Ontzorgd worden is een enorme meerwaarde.” Bedrijfsunit op maat voor KTN Belgium in Wijnegem