NieuwsJeni doet "significante" aankoop

29 JUNI 2020 - Signify (vroeger Philips Lighting), de marktleider in verlichting, verkoopt haar site aan projectontwikkelaar Jeni Real Estate en zal er zelf actief blijven door te huren voor lange termijn. Dit jaar kondigde ze nog aan dat het in Turnhout start met 3D-activiteiten en dit een gunstige invloed zal hebben op de tewerkstelling.

Meer lezen


Op plan kopen een goed plan? Alles over de Wet Breyne

25 MEI 2020 - Een goed plan om "op plan" te kopen? De Wet Breyne is van toepassing wanneer een woonst bestemd is voor huisvesting. Dat betekent niet dat u er ook zelf moet wonen. U mag het pand ook kopen als belegging of om te verhuren. De wet geldt ook als u bijvoorbeeld een tweede verblijf aan de kust koopt.

Meer lezen


Corona-update

4 MEI 2020 - Door het coronavirus stond ons land enkele weken stil op manieren die we nooit zagen aankomen. Na groen licht van de Nationale Veiligheidsraad is het moment hier om weer vooruit te kijken. Jeni Real Estate kijkt de toekomst positief tegemoet. De voorbije weken hebben we er alles aan gedaan om ons voor te bereiden zodat de heropstart op kantoor zo vlot, aangenaam en vooral zo veilig mogelijk kan verlopen.

Meer lezen


5 redenen waarom investeren in vastgoed ook in 2020 een goede keuze is

12 APRIL 2020 - Nu de beurzen voor uitdagende tijden staan en mensen meer tijd thuis doorbrengen, is het als investeerder interessant om vastgoed te bekijken. De bevolking in steden groeit nog steeds, maar het aanbod doet dat niet altijd. Als er al een effect op de woningprijzen komt in navolging van de coronacrisis, zal dit de normale tendensen van de markt volgen en dus eerder selectief zijn. Investeerders die kiezen voor een eigendom met goede locatie en de focus leggen op duurzaamheid, moeten zich geen zorgen maken, integendeel. Meer redenen nodig om te investeren in vastgoed? 

Meer lezen


Klant in de kijker: GEA

2 APRIL 2020 - Jeni Real Estate zet haar klanten al eens graag in de schijnwerpers en belicht graag de business waarin zij werken. Deze keer was Tom Janssen, Managing Director van GEA Belgium, zo vriendelijk om ons te ontvangen voor een gesprek en rondleiding bij GEA te Kontich, waar ze een gebouw op maat huren op Bedrijvenpark Elsbos.


Meer lezen


Klant in de kijker: Easykit

15 MAART 2020 - Jeni Real Estate zet haar klanten graag in de kijker en belicht graag de business waarin zij werken. Deze keer waren het Koen Vanreusel, oprichter van Easykit en Roel Van den Eynde, marketing en communicatieverantwoordelijke van Easykit die ons hartelijk ontvingen voor een gesprek in hun hoofdkantoor te Rotselaar. Begin april openen de deuren van hun 10e vestiging op Bedrijvenpark Beerseheide, een ontwikkeling van Jeni Real Estate. 

Meer lezen


Klant in de kijker: CTW

11 MAART 2020 - Jeni Real Estate zet haar klanten graag in de kijker en belicht graag de business waarin zij werken. Deze keer was het Jonas Schellekens, operations manager van CTW, die ons hartelijk ontving voor een gesprek in hun gebouw op maat op Bedrijvenpark Everdongen te Turnhout. 


Meer lezen


Klant in de kijker: Blicon Varel Security

20 NOVEMBER 2019 - Blicon Varel Security huisvest zijn hoofdkantoor vandaag al twee jaar op Bedrijvenpark Everdongen in Turnhout en bestaat vandaag zo’n 30 jaar en werd opgericht in 1990. Het familiebedrijf startte onder de naam “Blicon Security” en nam in 2000 Varel in Aartselaar over. Vandaag is Blicon Varel Security in België en Nederland actief en telt het bedrijf in België 4 vestigingen. Ze bieden een totaaloplossing voor beveiliging en bewaking. Het bedrijf is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, camerabewaking en branddetectie. Daarnaast bieden ze ook werfbeveiliging, buitendetectie en toegangscontrole aan. 

 

Meer lezen


Jeni Real Estate © 2020 - Disclaimer - Privacy - Vacatures