Nieuws!

Jeni Real Estate ontwikkelt een bedrijfsgebouw op maat voor Dirty Workz in Beerse

Dat Dirty Workz (DWX BV) zich wereldwijd hoorbaar maakt, mag je gerust letterlijk nemen. Hun muzieklabel is namelijk de thuisbasis van vele populaire hardstyle-artiesten. Dirty Workz zal in de lente van 2024 verhuizen van Turnhout naar een stijlvol turn-key bedrijfsgebouw op Bedrijvenpark Beerseheide. Deze heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1000 m2. Jeni Real Estate neemt hiervan ook de volledige inrichting op zich. 

 

Eén locatie

Jaime en Didier Hansler, de twee CEO’s van Dirty Workz, zullen vanaf het voorjaar van 2024 hun internationale muziekbusiness verderzetten vanuit Bedrijvenpark Beerseheide. Ze kozen voor een gebouw op maat met een totaaloppervlakte van zo’n 1.000 m2 die verspreid over twee verdiepingen, helemaal op maat ingericht wordt. Beneden komt een flexibele werkplek, een ruimte voor merchandising en een groot magazijn van 426 m2 voor onder andere opslag van promo- en eventmateriaal. Boven komen, verdeeld over 290 m2 een vergaderzaal en kantoren voor labelbeheer, merchandising en marketing. Tevens wordt er een concentratieruimte, een keuken en een ‘creative lab’ met geïsoleerde luisterstudio voorzien.

 

Inrichting door Jeni Real Estate

Jaime en Didier vertrouwde het interieurontwerp en de realisatie hiervan aan Jeni Real Estate toe. In-house interieurarchitect Tamara Vermeersch is hier momenteel volop mee bezig.

Het geheel krijgt een warme uitstraling die zowel professioneel als creatief knap zal ogen. Daarbij wordt veel met glas gewerkt om zo maximaal licht binnen te trekken en een groot ruimtegevoel te genereren. Alles wordt in samenspraak vorm gegeven. De casco oplevering is voorzien begin volgend jaar. In mei 2024 is alles rond, inclusief het interieur, en kan Dirty Workz zijn intrek nemen. 

 

Meer informatie over Dirty Workz: www.dirtyworkz.com

Bent u ook op zoek naar bedrijfsruimte op maat van uw organisatie? Bekijk alvast de beschikbare bedrijvenparken en gebouwen via www.jeni.be of contacteer ons via 014 60 92 32. 

Tekst: Veerle Symoens

Beelden: STIP agency

image
image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?